Lelystad geeft lucht!

Blogs

1e Noordelijk Prinsentreffen

Gezelligheid kent geen tijd! Dus na een veel te korte nacht stond zondag 15 november 2015 mijn tweede uittreden alweer op het programma. Ditmaal was het op naar het Eerste Noordelijke Prinsentreffen in Sneek. Samen met mijn Hofdame Karin, onze Jeugdprins Prins Senna I, zijn Adjudant Jesse en leden van CV De Oostvaarders ben ik naar het hoge noorden getogen.

 

Prinsenbal CV De Joon

Wat vliegt de tijd. Een weekje is zo voorbij!

Zo wordt je als Prins Neptunus XLIV geïnstalleerd, je knippert een paar keer met je ogen en dan ga je alweer naar je eerste uittreden.

 

Statiefoto 's maken

KNARREGAT, zondag 08 november 2015.

 

Mijn installatie

Zaterdag 07 november 2015 was het eindelijk zover, mijn installatie als Prins Neptunus XLIV.

 

Na een periode van geheimhouding en stilzwijgen, mocht dan eindelijk bekend worden dat ik als de nieuwe Prins der Oostvaarders uitverkoren ben.

 

Tijdens het zeer geslaagde Prinsenbal, waar we tevens op indrukwekkende wijze afscheid van ons erelid (opa) Pim de Graaf genomen hebben, ben ik door de Oud Prinsen Neptunus XXII en Neptunus XLI en de inmiddels Oud Prinses Anemoon I geïnstalleerd.

Foto's op de site

Druk bezig samen met John, alle foto's van de afgelopen seizoenen op de site te zetten. valt nog niet mee

vanaf 2006 tot nu staat alles wat we hebben nu op de site. alleen van 2011 missen we van het begin van het jaar nog wat foto's. dus als u nog foto's heeft van onze feesten of uitredens? stuur even een mailtje.