Lelystad geeft lucht!

1e Noordelijk Prinsentreffen

Gezelligheid kent geen tijd! Dus na een veel te korte nacht stond zondag 15 november 2015 mijn tweede uittreden alweer op het programma. Ditmaal was het op naar het Eerste Noordelijke Prinsentreffen in Sneek. Samen met mijn Hofdame Karin, onze Jeugdprins Prins Senna I, zijn Adjudant Jesse en leden van CV De Oostvaarders ben ik naar het hoge noorden getogen.

 

Een superleuk en druk bezocht Prinsentreffen m.m.v. diverse artiesten uit de stal van BME Bookings. Wij kregen alvast een voorproefje van o.a. De Dikdakkers. Zij zullen ook tijdens ons Groot Carnaval op 23 januari 2016 optreden. Om alvast in de stemming te komen, mocht mijn Hofdame Karin tijdens het optreden van De Dikdakkers op het podium mee feesten. Dat is natuurlijk een onderscheiding waard!!!

 

Tijdens het Prinsentreffen kon ik gelijk kennismaken met Prins Sander I, zijn Hofdame Emily en Secondant Bjorn. Ik ben er van overtuigd dat zij CV De Oeletoeters op een geweldige wijze zullen vertegenwoordigen en wens hen een fantastisch en geslaagd carnavalsseizoen toe.

 

Alaaf!!!