Lelystad geeft lucht!

Prinsenbal CV De Joon

Wat vliegt de tijd. Een weekje is zo voorbij!

Zo wordt je als Prins Neptunus XLIV geïnstalleerd, je knippert een paar keer met je ogen en dan ga je alweer naar je eerste uittreden.

 

Zaterdag 14 november 2015 was het dan zover...... Mijn eerste uittreden. Samen met mijn Page Daphne, Hofdame Karin onze Jeugdprins Senna I, zijn Adjudant Jesse, (Raads)leden en Oud Prinsen ben ik naar het Prinsenbal van CV De Joon geweest. Best leuk om vanaf de andere kant mee te maken wat je zelf een week eerder meegemaakt hebt. Ik moet zeggen dat is een stuk rustiger maar zeker niet minder gezellig! Je hoeft in ieder geval niet meer op te letten dat je je verspreekt en kan gewoon volop aan het feestgedruis meedoen. Dat bevalt prima.

 

Een polonaisetje hier, een quickstepje daar. Nog wat andere onverklaarbare en vooral onnavolgbare danspasjes, afgewisseld met een gezellig praatje links en rechts en de avond vliegt voorbij. Dat allemaal onder het genot van een drankje, of waren het er nou twee......wink

Uiteindelijk kennisgemaakt met de nieuwe Hoogheid van CV De Joon, Prins Joon XVII Leo en zijn Adjudant Carlo. Na het uitwisselen van onze onderscheidingen nog even fijn doorgefeest.

 

Aan het einde van het feest mocht ik nog een cadeau van CV De Joon in ontvangst nemen. Een mooie foto van mijn installatie als Prins Neptunus XLIV tijdens ons Prinsenbal een weekje eerder. Bedankt daarvoor!

 

Na afloop nog even een afzakkertje bij Danny en Janique gedronken. Ook weer erg gezellig!!!

Voor je het weet wordt het alweer bijna licht, dus toch nog maar een paar uurtjes geslapen voordat we naar het volgende uittreden mogen.

 

Daarover meer in mijn volgende blog. Voor nu zeg ik .........

 

Alaaf!!!